OVO SE DEŠAVA JEDNOM U 200 MILIONA SLUČAJEVA: Rodila je identične trojke, a EVO KAKO IH RAZLIKUJE

Sama informacija da Beki nosi trojke bila je veliki šok za nju, a nakon što je došao i rezultat DNK testa i potvrdio da je reč o identičnim momčićima, njenoj sreći nije bilo kraja.

Beki Alen, 23-godišnja majka iz Liverpoola, donijela je na svijet identične trojke za šta je vjerovatnoća 1:200 miliona – sinove Roka, Romana i Rohana.

Uprkos tome što su svi spekulisali da su djeca začeta vještačkom oplodnjom, Beki tvrdi da je sve bilo prirodno i upravo zato je šansa da se tako nešto desi jedan na prema 200 miliona. Ipak, novopečena mama tvrdi i kako nema problem da ih razazna, iako su isti, piše “24sata“…

“Kada su bili novorođenčad, bilo je teško, ali nikada ih nisam pomješala. Svi imaju mladež kod obrva i dok je Romanov malo tamniji od ostalih, Rohan ima jedan i na nozi pa ih tako pamtim. Doktori su ostali u čudu kada su vidjeli da su identični i rekli mi za nevjerovatnu šansu da se to desi”, kaže Beki.

Ona se porodila carskim rezom, a prije trojki na svijet je donijela kćerkicu Indijanu.

“Rohan je najglasniji, uvijek nešto viče. Roko je s druge strane potpuno opušten, ali zna da se provodi, dok je Roman sebičan i ne želi da dijeli. Uvijek idu na iste igračke i pokušavaju da dođu do njih prije svoje braće. Indijana ih obožava i nije nimalo ljubomorna, mada mislim da će joj biti teško odrastanje sa tri brata”, rekla je ona.

Ova tri momka troše 130 pelena na sedmičnom nivou uz četiri kutije maramica, dok im mliječna formula traje oko dva dana, a mašina za veš konstano radi. Njihov otac Lijam Terni ne živi sa Beki i djecom, ali dolazi da pomogne koliko može, uz Bekinu sestru Loren.

Pročitaj  Ona je stavljala ruke u jabukovo sirće dva puta tjedno, nećete vjerovati kakve je efekate postigla

Izvor: haber